4 store kamskjell (eller 8 små)
12 stk. friske bringebær
1,5 dl bringebæreddik
3 ss sukker
150 g strimlede sukkererter
150 g usaltet smør
Sitronsaft
Salt og pepper
Kamskjell: Rensede kamskjell pepres lett og stekes med litt olje i 30-60 sekunder i panne på middels varme.
Snu dem når de er gyllenbrune. Tilsett 2 ts smør og la skjellene få maks. et minutt til i pannen.

Bringebærsaus: Smelt sukkeret forsiktig i en kjele uten at det blir brunt.
Tilsett bringebæreddiken og kok inn til det blir ca. 4 ss igjen.

Kok 100 g av smøret i en kjele til det blir nøttebrunt.
Sil forsiktig av utfellingene – de karamelliserte restene i bunnen av kjelen.
Tøm smøret oppå «bringebærsirupen». Denne må bare varmes forsiktig etter at smøret er tilsatt, ikke koke! 

Sukkerertene: Varm 1 ss smør og 2 ss vann i en kjele.
Tilsett de strimlede belgene med sukkererter, vend rundt noen ganger og smak til med salt og pepper.
Perfekte er sukkerertene når de er litt sprø. Anretning: Legg sukkerertene midt på tallerkenen, kamskjellet
oppå og ha sausen rundt (denne skal være todelt på tallerkenen). Pynt med friske